Logo AIRCOPROFS B.V.

Airco Installateur: Professionele Airconditioning Diensten

Airco Installateur Rotterdam

AircoProfs

AircoProfs in Rotterdam geeft professioneel advies over klimaatbeheersing aan bedrijven en particulieren.

Airconditioning, klimaatsysteem of warmtepomp aanschaffen? Wij komen langs om de situatie te inventariseren en advies op maat te geven. Ook helpen wij bij het aanvragen van investeringsaftrek op onze milieuvriendelijke apparatuur.

Wij volgen belangrijke  ontwikkelingen en innovaties en ons team van specialisten houdt hun kennis op peil door regelmatig cursussen en trainingen te volgen. Daarnaast dragen zij graag bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot door gebruik te maken van energiezuinige producten en oplossingen.

Neem contact met ons op via 085-0477208 voor advies op maat.

Airco kopen

Airco kopen en laten installeren? U bent zowel als particulier als onderneming aan het goede adres. Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit. Doordat wij een relatief kleine organisatie zijn, zijn de lijnen kort en betekent dit dat wij snel kunnen inspelen op uw situatie. Wij zijn erg flexibel en bieden razendsnelle service tegen lage tarieven. 

Mitsubishi airco kopen
Airco installeren

Airco Installateur

U kunt bij ons terecht voor nieuwe installaties, alsook onderhoud van bestaande installaties, alsook het verhuizen van bestaande installaties. Airco aanbieding? Bezoek onze webshop als u zelf een systeem wilt plaatsen. Ook hierin kunnen wij u voorzien van advies. Let wel: een airconditioning-installatie dient altijd in bedrijf worden gesteld door een F-gassen gecertificeerde monteur.

nF-gassen staat voor Gefluoreerde broeikassen. HFK’s (Fluorkoolwaterstoffen), PFK’s (Per Fluorkoolstof Waterstoffen) en SF6 (zwavelhexafluoride) zijn voorbeelden van F-gassen.

Neem een kijkje in onze webshop of maak gebruik van onze handige rekenmodule.

Heeft u vragen of kunt wel wat advies gebruiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Een van onze medewerkers zal u zo snel mogelijk te woord staan.

Emailen kan via info@aircoprofs.nl

Ons contactformulier vindt u hier.

Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch te bereiken via: 085-0477208 Optie #1