Logo AIRCOPROFS B.V.

Vrijblijvende offerte aanvragen? Contact ons

Onze werkwijze

AircoProfs maakt het u graag zo duidelijk mogelijk. Een airco is geen goedkope aanschaf en daarom wilt u zeker zijn van de aankoop. Wij snappen dit en zijn daarom zo transparant mogelijk in onze werkwijze. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Inspectie

Na een aanvraag bellen wij u op om een afspraak te maken op een dag die u schikt. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij bekijken de woning en kunnen tijdens de inspectie aangeven wat de installatie globaal kan kosten en welke airco perfect op uw wensen en ruimte(s) aansluit. Zodra u akkoord gaat met de offerte, plannen wij een afspraak met u in.

Installatie

De monteur voert zijn werk netjes uit, laat de ruimte schoon achter en legt na de installatie de werking van het systeem uit. Een installatie gaat in de meeste gevallen als volgt:

  1. Nogmaals overleg plaatsing binnendeel
  2. Sparing boren en plaatsing binnendeel
  3. Leidingen aanleggen en aansluiten
  4. Buitendeel plaatsen
  5. Controleren lekdichtheid van het systeem
  6. Vacumeren van het systeem
  7. Elektrisch aansluiten en afmonteren
  8. De ruimte opruimen en netjes achterlaten
  9. Proefdraaien van het systeem

Nazorg

Na de installatie geven wij uitleg over de werking van het airconditioningsysteem. U ontvangt van ons een logboek waarin alle gegevens van het door ons geplaatste systeem staan. Ook doen wij u een voorstel voor een onderhoudscontract, welke wij aanraden voor een goed werkende airco.