Logo AIRCOPROFS B.V.

Vrijblijvende offerte aanvragen? Contact ons

Erkende airco installateur in Barendrecht? Kies voor AircoProfs!

Een heerlijke koele woning is geen onbetaalbare luxe meer, u heeft al een geïnstalleerde airco voor € 1482 ,- incl. montage.

AircoProfs staat voor u klaar!

AircoProfs staat altijd voor u klaar!

Daikin Emura AircoProfs

Koele zomers door middel van een zuinig airco systeem

Airconditioning is niet alleen comfortabel maar biedt u ook de mogelijkheid om de luchtkwaliteit van uw woning te verbeteren.

AircoProfs staat voor u klaar!

AircoProfs staat altijd voor u klaar!

Energiezuinige wand airco’s

Voor het kopen van een energiezuinige airco installatie bent u bij AircoProfs uit Rotterdam aan het juiste adres! Wij hebben energiezuinige en compacte airconditioning wandmodellen van Mitsubishi, Daikin, LG, Samsung en Panasonic in het assortiment waarmee u eenvoudig het klimaat in uw woning kunt regelen.

Fluisterstille airco’s

De hedendaagse airco units kenmerken zich door hun verbeterde luchtstroom en maken nauwelijks geluid. De ideale oplossing voor uw woonruimte, slaapkamer of kantoor!

Koelen én verwarmen

Naast het koelen van uw vertrekken verwarmt een airco ook. Een groot voordeel van het verwarmen met airco is dat het goedkoper is dan verwarmen met centrale verwarming! Daarnaast werkt de airco unit razendsnel waardoor uw woning snel op de gewenste temperatuur is.

Perfera AircoProfs

AircoProfs staat voor u klaar!

AircoProfs staat altijd voor u klaar!

Veelgestelde vragen

Een single-split airco installatie betekent dat u uw airco unit in uw woning heeft en 1 buitenunit. Bij een multi split systeem kunt u meerdere airco units in uw woning plaatsen welke allen op 1 buiten unit worden aangesloten.

Welk systeem u nodig heeft voor uw woning in Zuid-Holland hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren u hier graag vrijblijvend in, vraag en een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Het airconditioning systeem bevat 3 componenten. De buiten unit zorgt ervoor dat koude lucht wordt aangezogen en warme lucht de woning verlaat, de interne unit zorgt voor de verspreiding van de koude lucht in het vertrek waar de airco is geplaatst. Met de afstandsbediening kunt u de airco installatie eenvoudig en snel bedienen.

De huidige airconditioning systemen hebben een grote technologische vooruitgang geboekt. De apparaten zijn vervaardigd volgens Europese comfort normen: fluisterstil voor de kleinere vermogens zodat ze toepasbaar zijn in slaapkamers, werkruimtes en leefruimtes. Bij de split unit systemen staat de buitenunit in voor het zware werk. De binnenunit conditioneert zo op een stille manier de binnen lucht.

 

Nee, de installatie van airco systemen is een specialistische klus en moeten worden overgelaten aan een erkend installateur met een STEK certificering. AircoProfs uit Rotterdam is erkend STEK airco installateur en installeert uw airco systeem volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Nee, de airco systemen van tegenwoordig zijn dusdanig zuinig dat zij zeer weinig energie verbruiken bij het koelen van uw woning. Sterker nog, het verwarmen van uw vertrek via het airco systemen kan in sommige gevallen zelfs goedkoper zijn dan verwarming via uw cv-ketel.

Onderhoud aan uw airco

Om een geruisloze en energiezuinige werking van uw airco installatie te kunnen garanderen is onderhoud aan uw systeem erg belangrijk. Met periodiek onderhoud voorkomt u slijtage, storingen of nare luchtjes uit uw airco systeem. Onze F-Gassen erkende monteurs voeren periodiek onderhoud uit aan uw systeem zodat u zorgeloos kunt genieten van een heerlijk binnenklimaat.

Bediening van uw airco

Uw airconditioning systeem wordt geleverd met een afstandsbediening waardoor u comfortabel uw installatie kunt bedienen voor het regelen van de gewenste temperatuur. Net zoals bij uw verwarming installatie kunt u veel zaken programmeren waardoor u airco systeem zich volledig naar uw wens gedraagt.

Onze monteurs leggen na installatie de bediening rustig aan uw uit zodat u te allen tijde het maximale uw uw nieuwe airco systeem haalt. Samengevat, uw wordt voor, tijdens en na de installatie volledig ontzorgt door dé airco installateur uit Rotterdam: AircoProfs

Mobiele app? Jazeker

Het is tegenwoordig ook mogelijk om gebruik te maken van de mobiele app. Met de Daikin app kunt u uw airco overal ter wereld bedienen. Bent u onderweg naar huis na een lange werkdag? Zet onderweg u airco vast aan voor een koel klimaat bij thuiskomst.