Logo AIRCOPROFS B.V.

Vrijblijvende offerte aanvragen? Contact ons

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 120 reviews)
28/02/2024

Online offertes voor airco’s aangevraagd en dezelfde dag is Kevin al langsgeweest voor het uitbrengen van een offerte.

Na akkoord is de airco kort daarop naar volle tevredenheid geïnstalleerd. Alles snel en vakkundig uitgevoerd; vriendelijke personeel.

Na een maandje stoken met de airco zijn mijn stookkosten ook nog eens een stuk lager; mooi meegenomen!

Avatar for Linda van den Blink
Linda van den Blink
20/01/2024

Van begin tot het einde alles prima geregeld duidelijk gesprek met inmeten en met een heele goede tip om de unit aan de buitengevel plus de kabel gooten in antraciet kleur te doen veel beter gezicht dan de normaale witte afwerking heel erg blij mee de plaatsing van de airco’s kon ook snel en zeer vakkundig

Avatar for Marcel speksnijder
Marcel speksnijder
26/09/2023

Na een telefoontje 2 dagen later bezoek gehad van Kevin. Heel duidelijke uitleg gekregen en heel snel daarop een aantal offertes gekregen zodat we een weloverwogen keuze konden maken.

Na de keuze gemaakt te hebben was de installatiedatum heel snel daarna (3 dagen later). De mannen die de installatie gedaan hebben, waren vriendelijk, het geleverde werk was heel netjes en hebben de plaatsing snel gedaan. Aan het eind een heldere uitleg gekregen (al moet je toch even de handleiding lezen).

Dit is zoals het zou moeten gaan bij de meeste bedrijven.

Avatar for Hans Bol
Hans Bol
23/09/2023
Beoordeling van Trustoo

Prima advies, snelle levering en keurige montage

Avatar for Karel Kamperman
Karel Kamperman
18/09/2023
Beoordeling van Trustoo

Wij hebben een multi-split airco laten plaatsen. Heel fijn contact met Kevin die heel snel reageert en vakkundig advies levert. De installateurs werken zeer netjes, professioneel en alles is keurig achter gelaten.Op zoek naar een airco, dan is AircoProfs zeker een aanrader!

Avatar for Kenan Mahovkic
Kenan Mahovkic
23/08/2023
Beoordeling van Werkspot

Snel en zeer professioneel uitgevoerd.

Avatar for Anoniem
Anoniem
12/08/2023
Beoordeling van Trustoo

Snelle reactie, vlot de airco geplaatst . vriendelijke mannen , alles keurig achtergelaten. Goede uitleg van de afstandsbediening. Zeer tevreden.

Avatar for T.Hoefnagel
T.Hoefnagel
09/08/2023
Beoordeling van Trustoo

Alles liep volgens de afspraak. Aardige jongens, die goed werk afleveren.

Avatar for Tonnie
Tonnie
08/08/2023
Beoordeling van Trustoo

Heel prettig contact met Kevin. Hij reageert heel snel en denkt met je mee. Ook super attent. De installateurs werken heel netjes en geven bij oplevering duidelijke uitleg.Voor je airco moet (mag) je naar AircoProfs!

Avatar for Ard Zegers
Ard Zegers
08/08/2023
Beoordeling van Trustoo

Aircoprofs heeft bij ons een multi-split airco geïnstalleerd die zowel kan koelen als verwarmen. De installatie verliep soepel en het systeem werkt zoals beloofd. We kijken uit naar een comfortabele zomer en winter. Bedankt, Aircoprofs.

Avatar for Annet de Koning
Annet de Koning