slaapkamer deal

Heerlijk, lekker koel slapen

Nooit meer te warm slapen, zorg voor een ideale temperatuur in de slaapkamer. Een goede nachtrust is immers zeer belangrijk. In de winter is de airco inzetbaar als een heerlijk warm luchtdekentje. En dit alles met een zeer laag energieverbruik

slaapkamer deal

Strak afgewerkte wanden

Hier een voorbeeld van een plaatsing bij strak afgewerkte wanden. Wat een schitterend (en schadevrij) resultaat. Dit wandmodel is onderdeel van een Multi-split airconditioning set. Dit houdt in dat er meerdere binnenunits op een enkele buitenunit aangesloten zitten.

Perfect rond boorgat

Doordat wij uitsluitend met het beste gereedschap werken kunnen wij zonder ongewenste schade een gat boren. Vervolgens voeren wij de aircoleidingen, condensslang en stuurkabel hier door naar buiten.

aircoleiding goot

Hoge kwaliteit leidinggoot

Buiten worden de leidingen, condensslang en stuurkabel weggewerkt door middel van een Inoac leidinggoot-systeem. Dit biedt op de lange termijn veel voordelen, zoals het tegengaan van verkleuring en uitdroging. Hierdoor blijft de goot lang stevig en mooi.

Airco op zolder

Dit wandmodel is eveneens onderdeel van de Multisplit-set. Het wordt normaal gesproken al gauw (te) warm op zolder, omdat alle warmte uit huis uiteraard stijgt en op de hoogste mogelijke plek ophoopt. Op deze zolder is dit niet langer een probleem. Plaatsing is gedaan naar de wens van de klant. Er werd nog verbouwd dus het lange snoer is een tijdelijke oplossing.